Vakantiestages

Een overzicht van de stages gedurende de vakantiesperiodes

Stages in de vakantieperiodes


Tennisschool Aalter organiseert tijdens de paasvakantie en de zomervakantie verschillende stages.
In de paasvakantie organiseren we een interclubstage om onze spelers voor te bereiden op de jeugdinterclub. Deze stage loopt van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april en dit van 9u tot 12u. We laten de teamgenoten zo veel mogelijk samen trainen zodat ze elkaar beter leren kennen en beter op elkaar ingespeeld raken.

In de zomervakantie organiseren we 4 stages voor zowel de recreatieve als competitieve tennisser. Elke stage loopt van maandag tot en met vrijdag en dit van 10u tot 16u. Opvang is mogelijk van 8u tot 17u en hierbij is een ontbijt en vieruurtje inbegrepen. Er kan voor zowel de stage als voor de opvang een belastingsattest verkregen worden.
Voor de recreatieve speler bestaat de stagedag voornamelijk uit tennis aangevuld met leren goochelen en omnisport. Voor de kleinere kinderen is dit vooral tennis aangevuld met omnisport en andere spelletjes.
Competitiespelers krijgen de hele dag tennisles aangevuld met conditietraining. We brengen en begeleiden de spelers ook naar het tornooi en dit tot minstens 16u.